Szele-Tech Bt. - A PNEUMAX S.P.A. Magyarországi kizárólagos forgalmazója

Szele-Tech Bt. - A PNEUMAX S.P.A. Magyarországi kizárólagos forgalmazója

Cégünkről pár szóban...

Dinamikusan fejlődő cégünk fő profilja a pneumatikus elemek és levegősgépek forgalmazása. Kínáljuk a sűrített levegőt létrehozó, kezelő, és használó berendezések teljes választékát. Vállaljuk az általunk forgalmazott termékekből komplett rendszerek tervezését, kialakítását és szervízelését.

Célunk, hogy partnereink piaci sikereit kölcsönös előnyök alapján rugalmasan, megfelelő minőségben, határidőre, kedvező áron teljesítsük.

Fontos számunkra vevőink elégedettsége és a ránk bízott feladat maradéktalan megoldása-ennek próbálunk megfelelni közel tíz éve. Az elmúlt évek alatt folyamatosan bővülő termékválasztékunkkal, mára az ország szinte valamennyi pneumatika,- és a jelentősebb kompresszor gyártóit prezentáljuk.

Szele-Tech Bt.Beszállítóként garantáljuk Önnek, hogy a lehető legkedvezőbb termékárral és szállítási feltételekkel, tesszük meg árajánlatunkat.
Munkánkkal a hidraulika, pneumatika, hajtástechnika és a gépépítés területein szeretnénk segítséget nyújtani a karbantartó szakembereknek.

Gyártás

Szele-Tech Bt. Vevőink kívánságára szakembereink megtervezik, - a mindenkori előírásoknak megfelelően - kivitelezik, üzembe helyezik az egyedi célgépeket, melyekre teljeskörű garanciát, és szervízhátteret biztosítunk.

Ügyvezető:
Kerner Imre Róbert

Kapcsolat

+36-1/286-3000 (Iroda)
+36-20/376-9023 (Raktár)

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 2142 Nagytarcsa, Neumann J. u. 1.

Termékpaletta

Szele-Tech Bt.

2142 Nagytarcsa, Neumann János u. 1.
  +36-1/286-3000
  +36-20/959-1054
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  https://apneumatika.hu

2018 © szele-tech.hu | Minden jog fenntartva.