Klímaszerelés árlista

Az első és legfontosabb dolog, hogy a klímát a benne található hűtőközeg (klímagáz) miatt kizárólag képesített, úgynevezett F-Gáz azonosítóval rendelkező szakember telepítheti. A hatóság azért, hogy ezt nyomon tudja követni, minden egyes split klíma berendezéshez telepítési tanúsítvány kitöltését írja elő. Amennyiben cégünket választja a beszerzéshez és a kivitelezéshez is, úgy önnek ezzel kapcsolatosan csak annyi teendője van, hogy a szükséges dokumentumot aláírja, így ez egy kényelmes megoldás az ön számára. Amennyiben önnek saját szerelője van, természetesen kiszolgáljuk klímaberendezéssel, ebben az esetben be kell kérjük öntől a választott szerelője által kiállított tanúsítványt, e-nélkül sajnos a törvény nem engedi, hogy kiszolgáljuk önt. További információ a telepítési tanúsítvány szabályozásáról a hatóság honlapján: http://nkvh.kormany.hu/a-hatosag

 A klíma telepítés költsége, 2m csőhosszig bruttó 80 000Ft.
(Ezen csőhosszon belül a telepítések döntő többsége megoldható)

Hosszabb csövezéssel történő kivtelezések árait az alábbi táblázatban találja:

Csövezés mérete

Klímaszerelés ára (bruttó)

2,0 méterig 80.000 Ft
2,5 méterig 85.000 Ft
3,0 méterig  90.000 Ft
3,5 méterig 95.000 Ft
4,0 méterig  100.000 Ft
4,5 méterig 105.000 Ft
5,0 méterig 110.000 Ft
5,5 méterig  115.000 Ft
6,0 méterig 120.000 Ft

A kiszállási díj (bruttó): 150Ft/km*.

Ennél hosszabb csövezés esetén minden további méter bruttó 10 000Ft. A gyártó által ajánlott csőhossz felett hűtőközeg rátöltés is szükséges lehet, ennek díját a tényleges csőhossz és a klíma berendezés gyártója által megadott adatok alapján határozható meg.

Csak az általunk forgalmazott klímák telepítését vállaljuk!

Az ár tartalmazza: 

Egy fal átfúrását, kültéri tartókonzol és kültéri valamint a beltéri egység felszerelését, összekötését (szükség szerint kábelcsatornában történő elvezetéssel), Továbbá magában foglalja a segédanyagokat is: tartókonzol, szigetelt rézcsővek, cseppcső, kábelcsatorna, csavarok).

*: Telepítés megrendelése esetén, a kiszállási díjat, 10 000 Ft-ig a végszámlából jóvá írjuk.

Készülék villamos hálózathoz csatlakoztatása

A klímaberendezés működtetéséhez szükséges villamos kiállás megvalósítása, kiépítése a tulajdonos feladata. Ennek elvégzését a felmérés során megegyezett kivitelezési terv szerint, a telepítés időpontját megelőzően kell kiépíteni. Hiányában a készüléket nem lehet beüzemelni sem használatba venni. Amennyiben az elektromos kiállás kiépítéséhez nem talál szakembert, jelezze felénk, külsős villamossági szerelő bevonásával a telepítés megoldható. Ebben az esetben a villanyszerelés anyag és munkadíj költségét valamint a szükséges szerelési munkálatokat partnerük végzi és tőlünk függetlenül számolja el a megrendelővel.

Klíma berendezés cseréje

Kérjük feltétlenül jelezze előre, ha a régi klímaberendezés leszerelését, a benne található gáz ártalmatlanítását kéri. Ennek költségeit az alap ajánlatunk nem tartalmazza.

Klíma karbantartás árlista

Ne feledje, klímaberendezések esetén évenkénti karbantartásra van szükség, nem csak a garancia érvényesítése miatt: fontos szempont lehet még a tiszta levegő biztosítása, valamint a készülék jobb hatásfokának megőrzése is, ami amellett, hogy csendesebb készüléket, kevesebb bekapcsolást jelent, még az áramszámlán is észrevehető, akár 30% megtakarítás is elérhető. A nálunk vásárolt készülékek karbantartását kedvezményesen biztosítjuk.

Karbantartási igényével keressen fenti elérhetőségeinken. Kérjük, hogy karbantartási igény bejelentésekor vegye figyelembe, hogy nyáron nagyon sok idő, mire eljut Önhöz a szerelő. Karbantartásra nem a klímavásárlás évfordulója a célszerű időpont, hanem a tavaszi hónapok, így a nyarat és a nagy meleget már egy optimálisan működő berendezéssel várhatja.

Aktuális karbantartási áraik:

Megnevezés

Árak (bruttó)

 1db oldalfali mono split klíma 15.000 Ft
2db oldalfali mono split klíma 25.000 Ft

3db oldalfali mono split klíma

30.000 Ft
Oldalfali multi split klíma  20.000 Ft
Kazettás (mennyzeti) split klíma  20.000 Ft
Mobil klíma 12.000 Ft

Áraink a kiszállási díjat nem tartalmazza. Kiszállási díj: 150Ft/km.

Az általunk telepített klíma berendezés(ek) első éves karbantartása esetén, a kiszállásí díjat elengedjük.

Kapcsolat

Kerner Róbert László, klímaszerelő

+36-20/480-5383

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az általunk forgalmazazott klíma készülékek esetében ennél hosszabb (akár 5 év) garancia időt biztosítunk. Az egyes modellek esetén elérhető maximális garancia idővel kapcsolatban kérjük érdeklődjön. 

A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.


Szele-Tech Bt.

2142 Nagytarcsa, Neumann János u. 1.
  +36-1/286-3000
  +36-20/959-1054
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  https://apneumatika.hu

2018 © szele-tech.hu | Minden jog fenntartva.