Kezdőoldal >> Termék >> Levegős gépek

Levegős gépek

AirkoAirkoAirko

Az AIRKO a külső formán át a belső értékek kifejezésére törekszik: látni, érezni és alkalmazni mindazt, ami benne lakozik.

AIRKO az igazán jó minőségért...

és mindez a gépekben, szerszámokban is kifejeződésre jut: a dugattyús kompresszorok erőt sugárzó designja kompakt és megbízható védjegye magas színvonalú elévülhetetlen minőségüknek.

 
KobeKobeKOBE DP2210

Angol, profeszionális ipari levegősgép gyártó.

Minden Kobe ipari levegős eszköz ergonomikus kialakítással rendelkezik, mely kevesebb fizikai terhelést, port, zajt és rezgést eredményez. Mindez a Kobe precíz munkájának köszönhető. Segítségével a termelés gyorsabb és hatékonyabb lehet.

 
PneutecPneutecLégkulcs

A német Pneutec cég ipari szerszámai világszerte ismertek, melyek a kornak megfelelő legújabb fejlesztések és magas minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Rendkívűl széles választékukat itt megtekintheti.

 
 
 
Uryu
UryuLevegős gépek

Az URYU 1915 óta gyárt ipari levegős gépeket. Jelenleg a Japán ipari gép a piac 80 %-át fedi le. A gépekre jellemző a megbízhatóság, a kis szerviz igény és a jó tömeg teljesítmény arány. Folyamatosan fejleszti, gyártja és értékesíti szerszámait, és ma már mindenki által elfogadottan piacvezető szerepet tölt be a szigetországban.

       
 
Toku

toku logo

Toku-tools

A Japán TOKU vállalatot 1955-ben alapították, elsődleges céljuk az volt, hogy megbízható, minőségi termékeket készítsenek. Ma a TOKU az ügyfél elégedettségre törekszik, ez az elsődleges cél a cég számára.

       
 
Yokota

Yokota-logo

Yokota-impulzus

Yokota Industrial Co., Ltd. egy 1919-ben létrehozott, pneumatikus szerszámokat gyártó vállalat Japánban, amelynek szlogenje a "technológia és megbízhatóság". Mi éjjel-nappal azon fáradozunk, hogy felhasználóbarát termékeket kínáljunk ügyfeleinknek. Ennek jegyében szereztük meg 1999 Februárjában az ISO9001 minősítést is.

       
 
Red Rooster

RR-logo

RR-csiszolo

Több mint húsz éves tapasztalattal rendelkező Angol vállalat elsősorban a magas minőségű emeléstechnika területén - csörlővel történő mozgatások és a terhelés mérő berendezések gyártásában.